Και του χρόνου με Κώτσιο ο ΟΦΗ

Και του χρόνου με Κώτσιο ο ΟΦΗ

Και του χρόνου με Κώτσιο ο ΟΦΗ

Ακόμα μία ανανέωση για τους Κρητικούς, που κράτησαν τον Ηλία Κώστιο. 

Η ανακοίνωση: 

Ο Ηλία Κώτσιος θα φοράει για μια ακόμη χρονιά τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός, «στυλοβάτης» της άμυνας του ΟΦΗ και απο τους βασικούς πρωταγωνιστές στην άνοδο της ομάδας στην Football league, θα συνεχίσει να προσφερει στην κρητική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Κώτσιος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε απο την διοίκηση του ΟΦΗ και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Ο Ηλίας θα είναι και του χρόνου στο ΟΦΗ μας. Πάμε δυνατά!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Να σημειωθεί ότι, στον ΟΦΗ έχουν ανανεώσει και θα βρίσκονται στο ρόστερ της Football league οι Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Ενώ έχουν αποκτηθεί στις μεταγραφές οι Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδης, Μάνος, Ογκμποε.

«Η προσπάθεια ενίσχυσης του ΟΦΗ συνεχίζεται με ανανεώσεις και μεταγραφές, με στόχο την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας στο πρωτάθλημα της Football league. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό που πρέπει» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε για την παραμονή του στον ΟΦΗ:

“Ειμαι πολύ χαρούμενος θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητές για την εμπιστοσύνη. Ηταν επιθυμία όλων να συνεχίσω. Ξεκινάει η δουλειά ώστε να βοηθήσουμε όλοι, για να φτάσει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως  «θα είναι μια προσπάθεια δύσκολη και επίπονη, αλλά πιστεύω ότι με τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, θα τα καταφέρουμε στο τέλος, να χαμογελάσουμε».

Best of internet