Πήρε και Μιλοσάβλιεβ ο ΟΦΗ

Πήρε και Μιλοσάβλιεβ ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Πήρε και Μιλοσάβλιεβ ο ΟΦΗ

bet365

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Η ανακοίνωση:

Σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Σέρβο ακραίο επιθετικό Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ήρθε ο ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr.

Ο Μιλοσάβλιεφ είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο τον ΟΦΗ, αλλά η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί. Αυτή τη φορά ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με την κρητική ομάδα.

Ο Μιλοσάβλιεφ αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για ένα γρήγορο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει την δυνατότητα να πατάει περιοχή και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ γεννήθηκε στις 1/2/1987. Εχει ύψος 1μ72 και αγωνίζεται στην θέση ακραίου επιθετικού.

Ο Μιλοσάβλιεφ,είχε αγωνιστεί το 2014-15 στον Λεβαδειακό και είχε σε 38 συμμετοχές 6 γκολ.

Eχει αγωνιστεί ακόμη στη Ράντ Βελιγραδίου, στη Βαρνάρ Σκοπίων, στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου, στην Κάρβινα (Τσεχία), Βικτόρια Ζίζκοφ (Τσεχία), Μπάνικ Οστράβα (Τσεχία), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπάνια Λούκα (Βοσνία).

Οπως δήλωσε στο ofi1925.gr μετά τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτό το κοινό. Επαιξα με τον Λεβαδειακό σε αυτό το γήπεδο και έχω να λέω για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που θα έρθω ξανά ώς παίκτης της ομάδας και όχι ως αντίπαλος».

Ο Μιλοσάβλιεφ, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Οπως ανέφερε «τα συναισθήματα μου είναι υπέροχα. Ηθελα να έρθω απο τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ, αλλά υπήρχε το πρόβλημα με την πρώην ομάδα μου. Χαίρομαι που θα γίνει έστω τώρα».

Ο Μιλοσάβλιεφ τονίζει για αυτό που ξέρει να κάνει στο γήπεδο, ότι «μου αρέσει να τα δίνω όλα στο παιχνίδι και αυτό θα κάνω και με τον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%. Παλεύω, μάχομαι, σκοράρω, δίνω ασίστ. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Ο Μιλοσάβλιεφ έδωσε και την υπόσχεση του στον κόσμο του ΟΦΗ. Οπως είπε «να ξέρουν ότι θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ. Είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση να επιστρέψω στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να δείξω την αξία μου».

Τέλος, ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Ηλία Κώτσιο. «Χαίρομαι που θα βρώ ξανά τον Ηλία συμπαίκτη μου. Παίξαμε μαζί στον Λεβαδειακό και ήθελα να ξαναπαίξουμε μαζί. Είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Μίλησα μαζί του και έμαθα ότι στον ΟΦΗ, το περιβάλλον της ομάδας είναι εξαιρετικό».

Ο Μιλοσάβλιεφ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας στις 18 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα