Βίκτορ: «Καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς»

Βίκτορ: «Καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς»

Βίκτορ: «Καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς»

Εμφανή σημάδια βελτίωσης είδε στον Ολυμπιακό ο Βίκτορ Σάντσεθ στο φιλικό με την Γάνδη σε σχέση πάντα με τους προηγούμενους αγώνες προετοιμασίας.

Ο Ισπανός είπε on camera για:
 
Την απόδοση με Γάνδη: Ναι ναι φυσικά. Είμαστε χαρούμενοι. Οι παίκτες μας έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ματς με ένταση και με πολύ καλό αντίπαλο. Ομάδα με καλή χρονιά και πολύ ανταγωνιστική πέρυσι. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και εξελισσόμαστε. Πιο καλή αμυντική λειτουργία, πιο compact η ομάδα και κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Καλή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιεζόμαστε, να βελτιωνόμαστε και να κοιτάζουμε μπροστά. Παρουσιαστήκαμε πιο καλοί σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας. Ήμασταν καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς. Χαίρομαι για την πρόοδο που δείχνουμε. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.
 
Τους Ντε Λα Μπέγια και Ρέτσο: Δεν θέλω να αναφέρω συγκεκριμένα παίκτες. Μετράει η ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για τον Ντε Λα Μπέγια και το πρώτο του ματς.  Πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Ευχαριστημένοι με τους νέους παίκτες που δουλεύουν. Θέλουμε παιδιά από την Ακαδημία και συνεχίζουν να ζητούν και να κάνουν πράγματα. Έχουμε το ταλέντο αλλά πρέπει να τους 'προστατεύουμε' κιόλας. Να τους δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται και προστασία για να μην μπουν πολύ γρήγορα στους αγώνες και να μας βοηθήσουν πιο πολύ στο μέλλον.

Best of internet