Μπλέξιμο με Τοράσα και Βέροια

Μπλέξιμο με Τοράσα και Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μπλέξιμο με Τοράσα και Βέροια

bet365

Η Παρτιζάνι θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στη Βέροια θα πρέπει να περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τη μεταγραφή του Αγκουστίν Τοράσα.

Η... προαγωγή της Παρτιζάνι στο Τσάμπιονς Λιγκ από το Γιουρόπα βάζει στον... πάγο για την ώρα τη μεταγραφή του Αγκουστίν Τοράσα στη Βέροια. Ο Αργεντινός αναμενόταν την Παρασκευή (8/7) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της «βασίλισσας του Βορρά».

Όμως, η χθεσινή ρεβάνς με Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν έγινε, με την αλβανική ομάδα να αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα την Φερεντσβάρος για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν και λογικά θα υπολογίζεται για τις δύο αναμετρήσεις στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι, στη Βέροια μπαίνουν σε φάση αναμονής, όσον αφορά την περίπτωσή του, καθώς θα πρέπει να δουν και να μάθουν πότε θα μπορέσει ο παίκτης να έρθει στη χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα