Μπίσεσβαρ της... αναμονής (pics & vids)

Μπίσεσβαρ της... αναμονής (pics & vids)

Μπίσεσβαρ της... αναμονής (pics & vids)

Ούτε στο φιλικό κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ θα δουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αυτό είναι το πιο πιθάνο σενάριο. Όλα όσα έγιναν στην απογευματινή προπόνηση στο Οστερμπεκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ  

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (19.00) την Κλαμπ Μπριζ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός, με το περίεργο σουλούπι και σωματότυπο, είναι ανέτοιμος, υπολείπεται σε φυσική κατάσταση από τους άλλους ποδοσφαιριστές, ενώ στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (08/07) μετά το αρχικό πρόγραμμα ακολούθησε ατομικό και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής.

Ο Μπίσεσβαρ δεν θα είναι πιθανότατα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που θα απουσιάζει από το φιλικό με την Μπριζ. Ο Εβγκεν Σάχοβ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο ούτε το απόγευμα της Παρασκευής, εξαιτίας του προβλήματος στο πέλμα, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο ξενοδοχείο και ούτε αυτός θα αγωνιστεί.

Εκτός προπόνησης, που πάλι είχε πολλές ασκήσεις τακτικής, με στόχο την απόκτηση πλεονεκτήματος και τη δημιουργία "παίκτη παραπάνω", έμειναν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Τάσος Δημητριάδης (δέχθηκε ένα χτύπημα στο τέλος της πρωινής προπόνησης και προφυλάχθηκε).

Best of internet