«Μην χάνουμε εύκολα την μπάλα»! (vids)

«Μην χάνουμε εύκολα την μπάλα»! (vids)

«Μην χάνουμε εύκολα την μπάλα»! (vids)

bet365

Τακτική και πολλές παρατηρήσεις από τον Κετσπάγια στην δουλειά με μπάλα στην προπόνηση της ΑΕΚ στο Κιέλτσε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Μπόλικη δουλειά στο κομμάτι της τακτικής από τον Τιμούρ Κετσπάγια με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ακόμη περισσότερες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την κυκλοφορία της μπάλας και την κίνηση με και χωρίς μπάλα.

Ειδικά στη διακοπή της πρώτης άσκησης ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα και δεν το έκρυψε... «Δεν γίνεται να χάνουμε τόσο εύκολα την μπάλα. Κάνουμε τόση ώρα την άσκηση με παίκτη παραπάνω σε κάθε γραμμή και δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Τι είναι αυτά; Δεν είναι δυνατόν αυτό. Δεν κάνουμε εδώ τρέξιμο μόνο! Κάντε κίνηση με ή χωρίς την μπάλα ειδικά οι επιθετικοί», έλεγε μεταξύ άλλων.

Ο Κετσπάγια δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει εντολές σε όλη τη διάρκεια της άσκησης εξηγώντας τι θέλει να δει απ τους «κιτρινόμαυρους»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα