Γάνδη - Ολυμπιακός 2-2 (pics & vids)

Γάνδη - Ολυμπιακός 2-2 (pics & vids)

Γάνδη - Ολυμπιακός 2-2 (pics & vids)

bet365

Στο πρώτο δυνατό φιλικό στο Βέλγιο, ο κεφάτος Ολυμπιακός, στο 2-2 με την Γάνδη, έδειξε ότι και φέτος θα στηριχθεί στην ηγετική παρουσία του Κώστα Φορτούνη που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά παράλληλα φανέρωσε αμυντικά κενά που πρέπει άμεσα να τα καλύψει!
Στο πρώτο του δυνατό φιλικό τεστ ο Ολυμπιακός έδειξε πως έχει ακόμα... δρόμο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ωστόσο έβγαλε και αρκετά πολύ καλά στοιχεία και ενώ έκανε και ιδιαίτερα καλό β' μέρος.
Στο φιλικό με την Γάνδη στην Ghelamco Arena έβαλε ακόμα μία γκολάρα σε επίπεδο ματς προετοιμασίας ο ηγετικός Φορτούνης (στο 2-2 με τους Βέλγους). Για ακόμα ένα ματς καλοί οι Βούρος, Πουλίδο και Τσόρι (σ.σ. ο Αργεντίνος είχε δοκάρι). Ξανά ξεχώρισαν Μανθάτης και Ρέτσος. Καλά δείγματα στο ντεμπούτο του ο Ντε Λα Μπέγια ενώ προσπάθησε πολύ ο Μπουχαλάκης. Τα βασικότερα προβλήματα του Ολυμπιακού εντοπίζονται στο κέντρο της άμυνας, την κάλυψη χώρων και τις επιστροφές των στόπερ (σ.σ. Μποτία, Σιόβας και Ντα Κόστα ήταν σε κακή μέρα) ενώ τα δύο τέρματα προήλθαν από λάθη των Καπίνο και Σιόβα.
Πως έπαιξε αρχικά ο Βίκτορ με Γάνδη
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γάνδη: Καπίνο, Τσιμίκας, Μποτία, Σιόβας, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Μανιάτης, Πάρντο και Ιντέγιε. Ο Βίκτορ πήγε αρχικά σε λογική 4-3-3 με Καπίνο κίπερ, δεξί μπακ Βούρο, αριστερά τον Τσιμίκα, τα δύο στόπερ τους Σιόβα και Μποτία και κέντρο με Μπουχαλάκη, Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτη. Στην επίθεση οι Πάρντο, Φορτούνης και κορυφή ο Ιντέγιε.
Δυναμικό ξεκίνημα αλλά μετά λάθη και 2-1
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλά στο α' μέρος στον αγώνα και είχαν και φάσεις για το 0-1 και νωρίς. Στο 3' ένα πλασέ Φορτούνη από μπαλιά Μανιάτη πήγε πάνω σε αντίπαλο.
Στο 9' ο Πάρντο είχε ένα σουτ που βρήκε κόντρα. Στο 15' ο Ιντέγιε στην κόντρα επίθεση μετά από λάθος των Βέλγων είχε απίστευτο χαμένο τετ α τετ.
Στο 22' ο Μανιάτης είχε ένα σκαστό σουτ που μπλόκαρε ο αντίπαλος κίπερ και στο 31' ο Κολομβιανός Πάρντο ένα σουτ άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Σιμόν βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή.
Με ευθύνη Καπίνο για τον τρόπο που έπεσε έγινε το 1-0. Στο 34' ο ερυθρόλευκος πορτιέρε είχε πολύ καλή επέμβαση σε κοντινή προσπάθεια του Περπέ.
Στο 38' μετά από φαουλάρα του Φορτούνη ο Ιντέγιε κινήθηκε εξαιρετικά και πήρε κεφαλιά για το 1-1. Στο 43' όμως ένα ακόμα ερυθρόλευκο λάθος απέφερε γκολ.
Σε μία σέντρα ο Σιόβας έδιωξε την μπάλα με το χέρι. Εύστοχο πέναλτι στο 44' ο Περπέ και 2-1 για την Γάνδη σε ένα ημίχρονο όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν πιο πολύ ήταν ο Βούρος και ο Μιλιβόγιεβιτς.
Η ενδεκάδα του β' μέρους για Ολυμπιακό
Στην αρχή του β' 45λεπτου ο Πουλίδο πήρε την θέση του Ιντέγιε και ενώ μπήκαν και οι Τσόρι, Ζντιέλαρ για να τεθούν εκτός οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς. Ο Τσόρι μάλιστα τοποθετήθηκε στον άξονα και σχετικά κοντά στον Μπουχαλάκη. Πάλι δηλαδή σαν 4-3-3. Στο 54' ο Καπίνο είχε νέα πολύ καλή επέμβαση από κοντινή απόσταση σε σουτ.
Τους... χάζεψε ο Φορτούνης και δοκάρι ο Τσόρι!
Στο 58ο λεπτό είχαμε την φάση χάιλαιτ του αγώνα. Ο Τσόρι έκανε κίνηση και πάσα σε Φορτούνη, την ώρα που ο Πουλίδο "τραβούσε" πάνω του δύο με τρεις παίκτες. Ο Φορτούνης βρήκε χώρο και με σουτάρα έξω από την περιοχή έστειλε εξαιρετικά την μπάλα στην γωνία του αντίπαλου κίπερ.
Στην συνέχεια οι Κασάμι, Μανθάτης, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια πέρασαν στις θέσεις των Τσιμίκα, Μποτία, Σιόβα, Μπουχαλάκη, Φορτούνη και Πάρντο. Μόνο ο Βούρος έμεινε στον αγώνα.
Στο 67' ο Τσόρι είχε ένα σουτ που βρήκε κόντρα και πήγε στο δοκάρι. Στο 73' από συνεργασία Πουλίδο - Τσόρι ο Αργεντίνος έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε ψηλά άουτ. Στο 88' ο Τσόρι είχε ένα αρκετά καλό σουτ άουτ. Ο Ντε Λα Μπέγια από μέρους του ως αριστερός μπακ ήταν ιδιαίτερα καλός με αρκετά κοψίματα, καλές μεταβιβάσεις και αρκετά τρεξίματα.
ΓΑΝΔΗ (Χάιν Βανχάεζερμπρουκ): Τουλέν, Μίτροβιτς, Κουμς, Σκουφς, Γουΐκχαιμ, Νίλσεν, Περπέ, Σάιμον, Χόρεμανς, Φόκετ και Ντογκάλα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Βούρος, Τσιμίκας (63’ Ντε Λα Μπέγια), Σιόβας (63’ Ρέτσος), Μποτία (63’ Ντα Κόστα), Μανιάτης (46’ Ντομίνγκες), Μπουχαλάκης (63’ Κασάμι), Μιλιβόγιεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (63’ Μανθάτης), Πάρντο (63’ Σεμπά) και Ιντέγιε (46’ Πουλίδο).
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΓΑΝΔΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - 2 * 8/7/2016 * 21.30
ΓΗΠΕΔΟ: Γκελάμκο Αρένα
ΣΚΟΡΕΡ: 32’ Σάιμον, 44’ πεν. Περπέ / 38’ Ιντέγιε, 58’ Φορτούνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σεμπ. Ντελφεριέρ (Βέλγιο)
ΒΟΗΘΟΙ: Στ. Χούτσεμπο (Βέλγιο), Ντ. Χούενς (Βέλγιο)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 89’ Κουλιμπαλί / 89’ Ντα Κόστα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / 67’ Ντομίνγκες


Φάουλ Φορτούνη και γκολ Ιντέγιε από dimitris-tomaras

Γκολάρα Φορτούνη από dimitris-tomaras

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα