Ρεπό τέλος και τώρα τρέχουμε! (pic&vids)

Ρεπό τέλος και τώρα τρέχουμε! (pic&vids)

Ρεπό τέλος και τώρα τρέχουμε! (pic&vids)

bet365

Επιστροφή στη σκληρή δουλειά και ατελείωτο πήξιμο για τους παίκτες της ΑΕΚ με δουλειά στη φυσική κατάσταση, τη δύναμη και πρόγραμμα (και) με μπάλα. ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Ρεπό ήταν και πάει... Από νωρίς το πρωί άρχισε το πήξιμο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με πολλή δουλειά σε φυσική κατάσταση, δύναμη ενώ το μενού είχε και μπάλα.

"Ξεκουραστείτε γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά και τρέξιμο απ' αύριο", είχε φροντίσει να ενημερώσει τους "κιτρινόμαυρους" ο τίμιος Κετσπάγια μετά το φιλικό με την Μπάνικ Οστράβα όταν τους γνωστοποίησε ότι ακολουθεί ρεπό (για χθες).

Έτσι κι έγινε... Στίβος "μάχης", ατελείωτες ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης, πολλά χιλιόμετρα αλλά και μπάλα το μενού με τον Κετσπάγια να ζητάει απόλυτα σωστή εκτέλεση στις ασκήσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα