Ανακοίνωσε Μασάδο ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Μασάδο ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μασάδο ο ΟΦΗ

bet365

Μία ακόμα μεταγραφή για τον ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούγκο Μασάδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία και με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο.

«Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος μέσος, είναι επιλογή του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ της Football League και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μασάδο είναι επιτελικός μέσος, με εμπειρία στο παιχνίδι του και ειδικεύεται στις στημένες φάσεις.

O Ουγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Είναι ένας έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας), την Κύπρο, το Αζερμπαιτζάν, την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα και ΑΟ Χανιά και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football League.

«O Oύγκο Μασάδο είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Κομεσίδη, Μάνο, Ογκμποε, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτηθεί. Και έπεται συνέχεια...»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα