Πρόστιμο στον Μπρούνο, στην έξοδο ο Παπαδόπουλος

Gazzetta team
Πρόστιμο στον Μπρούνο, στην έξοδο ο Παπαδόπουλος

bet365

Με πρόστιμο θα πληρώσει την καθυστέρηση της επιστροφής του ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, χωρίς να υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον Πανιώνιο. Αντίθετα, στην έξοδο βρίσκεται ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Κανένα θέμα αποχώρησης, δεν υπάρχει για τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, κόντρα σε όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για επαφές του με τον Ηρακλή. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θα γλιτώσει το πρόστιμο, καθώς υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή του από την Βραζιλία, κάτι που αναμένεται να του στοιχίσει – για αρχή – πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Αντίθετα, αυτός που όντως είναι στην έξοδο, είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό την θέση βασικού στον Ιστορικό και βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Στον 26χρονο έχει γίνει σαφές ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή, κάτι που φαίνεται ότι θα τον οδηγήσει, τελικά, εκτός «Πλατείας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα