Το πιο δυνατό τεστ έως τώρα...

Το πιο δυνατό τεστ έως τώρα...

Το πιο δυνατό τεστ έως τώρα...

bet365

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Παρασκευής το πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι μέχρι στιγμής στην φετινή του προετοιμασία σε Αυστρία και Βέλγιο. Αντίπαλός του η Γάνδη.
Τα δύο φιλικά επί αυστριακού εδάφους με την Χορν και την ομάδα της Βάκερ Ίνσμπρουκ έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματα και οδήγησαν τον Βίκτορ στις πρώτες του αποφάσεις για... κοψίματα παικτών. Ήταν δύο ματς με συλλόγους Β' Αυστρίας.
Τώρα σειρά έχει η Γάνδη. Στο β' στάδιο στο Βέλγιο ο Ισπανός δίνει ακόμα πιο μεγάλη έμφαση στην τακτική, την ανάπτυξη και το πρέσινγκ αλλά και τα σχήματα που θέλει. Το... μοντάρισμα του Ολυμπιακού συνεχίζεται με το πιο δυνατό έως τώρα τεστ του. Την Παρασκευή το βράδυ (21:30) με αντίπαλο την Γάνδη. Εκεί φαίνεται να υπάρχει μία διάθεση για δοκιμή του 4-3-3. Μάλιστα ορισμένες βασικές δοκιμές του στον άξονα ήταν με Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτη και Μπουχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα