Με την Οντ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Gazzetta team
Με την Οντ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

bet365

ΠΑΣ... Νορβηγία! Η Οντ μετά την εντός έδρας νίκη, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Φινλανδία από τη Μάριεχαμν και θα βρει απέναντί της τους Ηπειρώτες.

Και ο πρώτος προκριματικός έφερε... Νορβηγία! Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί στις 14 Ιουλίου την Οντ και μια εβδομάδα αργότερα θα ταξιδέψει στην «Skagerak Arena» για τον επαναληπτικό! Οι Νορβηγοί είχαν κάνει στην έδρα τους το μεγάλο βήμα πρόκρισης (2-0) και στη Φινλανδία φρόντισαν να τσεκάρουν το εισιτήριο, αφού απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τη Μάριεχαμν! Βέβαια, η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τέρμα του Μαντίγια. Οι Φινλανδοί πίεσαν στο α΄ μέρος, είχαν φάσεις, όχι όμως ουσία. Οι Νορβηγοί ήταν σωστά τοποθετημένοι στην επανάληψη, δεν άφησαν τη Μάριεχαμν να απειλήσει. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν και το... πλήρωσαν, αφού στο 78' ο Ακαμπουέσε διαμόρφωσε το 1-1! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η ενδεκάδα της Οντ είχε μόνο Νορβηγούς, αν και πρωταγωνιστής ήταν η χρυσή αλλαγή, ο φορ από τη Νιγηρία!

Οι Νορβηγοί έχουν επιστρέψει ορεξάτοι έπειτα τη διακοπή του πρωταθλήματος και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το απέδειξαν με τη Μάριεχαμν, αλλά και με τη νίκη τους επί της Βαλερένγκα. Αλλωστε, είναι στο κυνήγι της κορυφής (στο -3) και τη δεδομένη στιγμή είναι η ομάδα που μπορεί να απειλήσει περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλη τη Ρόζενμποργκ. «Όπλο» της η σκληρή άμυνα, η ταχύτητα και η δύναμη. Παρουσιάζεται με σύστημα 4-3-3, ενώ τα βλέμματα αρκετών ομάδων είναι στραμμένα στον 18χρονο φορ, Ζέκνινι! Αξίζει να σημειωθεί, πως η Οντ έχει σκοράρει και στους οκτώ εκτός έδρας αγώνες της στο Europa League!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα