Οι συζητήσεις Ολυμπιακού - Μπεν

Οι συζητήσεις Ολυμπιακού - Μπεν

Οι συζητήσεις Ολυμπιακού - Μπεν

bet365

Ο Μπεν έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του. Του προτάθηκε να πάει δανεικός σε ομάδα της αρεσκείας του, εκτός και εάν προκύψει μία καλή πρόταση.

Ο άσος των Πειραιωτών από τις Κομόρες μετέφερε προς τους ανθρώπους των πρωταθλητών πως θα προτιμούσε να πάει δανεικός σε ομάδα της Super League σε μία τελευταία του προσπάθεια να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό.

Και αυτό διότι θα μπορούν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων να βλέπουν από πολύ κοντά και στενά τον Μπεν και τις επιδόσεις του και το εάν τελικώς δικαιούται άλλη ευκαιρία στον σύλλογο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει κάποια προσφορά ικανή για παραχώρηση του παίκτη. Όπως και να έχει έως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν κριθεί τα πάντα για το μέλλον του Μοχάμεντ Μπεν, που απασχολεί και ομάδες της Football League όπως ο Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα