Ανακοίνωσε Συνοδινό ο Λεβαδειακός (pic)

Ανακοίνωσε Συνοδινό ο Λεβαδειακός (pic)

bet365

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για την απόκτηση του νεαρού κίπερ Συνοδινού από τον Λεβαδειακό μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Βοιωτών για τον Συνοδινό:

Στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο Συνοδινός. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Συμεών Συνοδινού. Ο νεαρός τερματοφύλακας προέρχεται από την ομάδα της Καβάλας.
Το κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook της ομάδας:
Η οικογένεια της Π.Α.Ε Λεβαδειακός καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό της απόκτημα Συμεών Συνοδινό και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία. Το τεχνικό team της ομάδας μας,αφού έλαβε εξαιρετικές συστάσεις για τον δεκαοχτάχρονο υψηλόσωμο τερματοφύλακα και κατόπιν λεπτομερής ανάλυσης των χαρακτηριστικών του,εισηγήθηκε την άμεση ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας μας. Με τη νέα αυτή μεταγραφική κίνηση του νεαρού φέρελπι ποδοσφαιριστή η ομάδα μας δείχνει,ότι δημιουργεί γερές βάσεις για το μέλλον του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα