Χωρίς δύο σε Ολυμπιακό και 4-3-3 (pics)

Χωρίς δύο σε Ολυμπιακό και 4-3-3 (pics)

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν αφήνουν σε ησυχία τους Φιγκέιρας και Μαζουάκου. Τι πρόγραμμα έκανε ο Βίκτορ το πρωί της Πέμπτης στο Βέλγιο και το 4-3-3.

Χωρίς δύο σε Ολυμπιακό και 4-3-3 (pics)
Πολλή μπάλα περιλάμβανε και το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης στο Γκενκ. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντατική δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και έτσι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού (επιθετικά) και του pressing (αμυντικά). Οι οδηγίες του προπονητή του Ολυμπιακού διαρκής, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ασταμάτητη και κάπως έτσι κύλησε το πρωινό πρόγραμμα. Οι καιρικές συνθήκες ήταν και πάλι ιδανικές και οι παίκτες έδειξαν να προσαρμόζονται άριστα στο νέο τους περιβάλλον.
 
Εκτός προγράμματος έμειναν εκ νέου οι Μαζουάκου και Φιγκέιρας. Ο πρώτος έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ ο δεύτερος ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Χρησιμοποίησε και μπάλα, ανεβάζοντας ρυθμό. Το απόγευμα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας).
 
Πάντως, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζει κι ένα εναλλακτικό πλάνο, αυτό με το «ανάποδο τρίγωνο» στα χαφ, κοινώς το 4-3-3. Πιθανότατα θα το δούμε στα τρία φιλικά παιχνίδια επί βελγικού εδάφους.

Best of internet