Στη Νάουσα η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Στη Νάουσα η Κέρκυρα

bet365

Στη Νάουσα βρίσκεται η αποστολή της Κέρκυρας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2016 η αποστολή της Κέρκυρας για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, πήρε μαζί του 26 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τρεις μικροί (σ.σ. Κοσκινάς, Τρεπεκλής, Ματσοβίλας).

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, οι οποίοι μετέχουν της αποστολής -επικεφαλής είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Αλέκος Αναλύτης– είναι οι εξής:

Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Τριαντάφυλλος, Ντιόγκο, Κρητικός, Χιντζίδης, Γκόμες, Σπίνουλας, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Νίκιτς, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Μακρίδης, Επστάιν, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Κοσκινάς, Τρεπεκλής και Ματσοβίλας.

Σε ότι αφορά τους Ντουαλά και Ναζίμ, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, θα μεταβούν τις επόμενες μέρες στη Νάουσα.

Η αποστολή της Κέρκυρας θα μείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου στη Νάουσα και μετά θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο νησί.

Η πρώτη προπόνηση στο κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια είναι προγραμματισμένη για τις 20:00. Σε ότι αφορά τον Ροτζέριο Τουράμ, αναμένεται τελικά να υπογράψει το συμβόλαιό του στην Αθήνα εντός της ημέρας και να αναχωρήσει για την Νάουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα