Επιβεβαίωσε και η Εσπανιόλ για Κάνιας

Επιβεβαίωσε και η Εσπανιόλ για Κάνιας

Επιβεβαίωσε και η Εσπανιόλ για Κάνιας

Μετά τον ΠΑΟΚ και η Εσπανιόλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον Χοσέ Κάνιας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ: Σταύρος Σουντουλίδης.

Το gazzetta.gr είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χοσέ Κάνιας και τώρα έρχεται η σειρά της Εσπανιόλ να επιβεβαιώσει την επιθυμία του Δικεφάλου του Βορρά για την αγορά του Ισπανού μεσοαμυντικού. 

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η αγορά του ποδοσφαιριστή αφού δεν θέλει να μπει στην διαδικασία ο Κάνιας να μείνει ελεύθερος αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπουν στην διεκδίκησή του και πιθανές άλλες ομάδες. 

Άλλωστε ο Κάνιας είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν μείνει ελεύθερος είναι λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων, κάτι που το γνωρίζει καλά ο Λούμπος Μίχελ, και γι αυτό η κουβέντα με την ομάδα της Βαρκελώνης είναι για την αγορά του 29χρονου άσου.

Οι απαιτήσεις των Ισπανών ανέρχονται σε ένα ποσό των 300.000-400.000 ευρώ κι ένα  ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ. Η υπόθεση θα προχωρήσει μόλις υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων

Best of internet