Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει, αλλά περιμένει για Κάνιας

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει, αλλά περιμένει για Κάνιας

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει, αλλά περιμένει για Κάνιας

bet365

Δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση χαρακτηρίζει ο ΠΑΟΚ την υπόθεση του Χοσέ Κάνιας. Μόνο αν μείνει ελεύθερος θα προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ κρατάει αποστάσεις στο θέμα του Χοσέ Κάνιας. Βλέπετε η περίπτωση και το ναυάγιο της μεταγραφής του Ματέους κάνει τους ανθρώπους του Δικέφαλου επιφυλακτικούς και προσεκτικούς.

Στην Ολλανδία τα νέα για τα όσα έχει δηλώσει ο 29χρονος Ισπανός μέσος στην καταλανική Sport ταξίδεψαν πολύ γρήγορα, αλλά όπως έλεγαν στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο "η συμφωνία με τον Κάνιας θα ισχύσει μόνο αν πάρει την ελευθέρας του από την Εσπανιόλ".

Την ίδια ώρα ο Κάνιας δηλώνει ότι έχει συμφωνήσει και υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Όμως, πρέπει να περιμένουμε για την περίπτωση του μέχρι να οριστικοποιηθεί η οποία προφορική ή γραπτή συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Χοσέ Κάνιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα