Τα «θέλω» του Βίκτορ

Τα «θέλω» του Βίκτορ

Τα «θέλω» του Βίκτορ

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει κάνει ξεκάθαρα τα «θέλω» του για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν και κοιτώντας το ποιοι κόπηκαν μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε ποια είναι τα κενά που θα καλυφθούν.

Με τους Γιαννιώτα, Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν να είναι στους κομμένους, ο Βίκτορ Σάντσεθ ξέρει πολύ καλά ότι το υπάρχον ρόστερ του χρειάζεται... ενίσχυση σε συγκεκριμένους τομείς.

Ετσι, θα πρέπει να περιμένουμε σίγουρα την απόκτηση ενός στόπερ, ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Ιντέγε - Πουλίδο, ενώ από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε και δύο εξτρέμ, ενώ από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ βγαίνει ότι θα γίνει κίνηση για ένα 8άρι.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει δει το όνομά του να «»παίζει» τελευταία για αρκετούς ιταλικούς συλλόγους, όπως οι Τζένοα, Μίλαν και Νάπολι και περιμένουμε να δούμε αν θα δημιουργηθεί τρύπα στην εν λόγω θέση.

Στα δεξιά με τους Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας και Βούρο υπάρχει πληθώρα λύσεων αν και ο πρώτος είναι και αυτός στη λίστα με τους παίκτες που το όνομά τους πρωταγωνιστεί για μεταγραφή.

Οι κινήσεις που θα γίνουν από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, οπότε μέχρι τότε... υπομονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα