Στην Αθήνα ξεκαθαρίζει του Λεντέσμα

Στην Αθήνα ξεκαθαρίζει του Λεντέσμα

Gazzetta team
Στην Αθήνα ξεκαθαρίζει του Λεντέσμα

bet365

Υπέρ του Παναθηναϊκού τα δεδομένα για την απόκτηση του Λεντέσμα.

Απόλυτα ικανοποιημένοι φαίνεται πως έχουν μείνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, από όσα βλέπουν στις πρώτες προπονήσεις του Λεντέσμα με τα «πράσινα» και όπως όλα δείχνουν, κάθε δεύτερη σκέψη που είχαν αναφορικά με την ηλικία του και το διάστημα αποχής του, πλέον σβήνονται.

Αυτό σημαίνει, ότι μοναδικό αγκάθι για την συμφωνία, είναι το οικονομικό, με το τριφύλλι να έχει ξεκαθαρίσει πως δύσκολα θα ανέβει πάνω από τις 500.000 ευρώ. Η απόσταση, παραμένει μεγάλη, όμως ο παίκτης έχει λόγους να σκέφτεται σοβαρά να κάνει υποχωρήσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο Λεντέσμα έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής, το πρότζεκτ τον καλύπτει, ενώ η Αθήνα βολεύει και την οικογένειά του, που έχει ως βάση της την Ρώμη.

Ο 34χρονος, λοιπόν, αναμένεται να παραμείνει στην αποστολή του Παναθηναϊκού και να επιστρέψει μαζί της στην Αθήνα. Εκεί θα γίνει και το κρίσιμο ραντεβού, όπου παρουσία και του μάνατζέρ του, Λούκα Ντε Σιμόνε, θα φανεί αν θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να υπογράψει ο Αργεντινός συμβόλαιο 1+1 με τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα