Ίβιτς: «Ό,τι είπαμε το έκαναν»

Ίβιτς: «Ό,τι είπαμε το έκαναν»

Ίβιτς: «Ό,τι είπαμε το έκαναν»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Βλάνταν Ίβιτς τονίζοντας πως ξέχωρα από το σκορ, το καλό είναι πως οι παίκτες του έκαναν ακριβώς ότι είχαν πει πριν το φιλικό με την Σιλφόλντε. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σέρβος βέβαια επισήμανε πως ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας αλλά έδειξε ικανοποιημένος από την στιγμή που έγινε στο χορτάρι ότι ζητήθηκε. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Αυτά που δοκιμάσαμε αυτά βγάλαμε. Ήταν φιλικό με έναν αδύναμο αντίπαλο, όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί είδα σοβαρότητα. Στη συνέχεια θέλω να δω και άλλα πράγματα τα οποία δουλεύουμε.

Δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά με το παιχνίδι. Όσο προχωράει η προετοιμασία θα έχουμε πιο δύσκολους αντίπαλους. Εμείς δουλεύουμε σε αυτόν τον ρυθμό για να φτάσουμε σε καλό επίπεδο μέχρι το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς.Γι το χρονικό διάστημα το οποίο έχουμε δουλέψει είμαστε σε καλό δρόμο και προχωράμε».

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Για τις μεταγραφές: «Μπορεί να έρθουν κι άλλοι παίκτες δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, δουλεύουμε για κάποιες θέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα