Μπακασέτας: «Θέλω λίγο χρόνο»

Μπακασέτας: «Θέλω λίγο χρόνο»

Μπακασέτας: «Θέλω λίγο χρόνο»

bet365

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά, στο φιλικό με την Μπάνικ Οστράβα, με τη φανέλα της Ενωσης και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

«Ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ με την ΑΕΚ έστω και ανεπίσημα. Όλα κυλούν όμορφα, κάνουμε σκληρές προπονήσεις. Σήμερα δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, έπαιξε ρόλο και η κούραση που έχουμε. Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν καλή», είπε αρχικά στη ΝOVA αμέσως μετά την λήξη και πρόσθεσε: «Θέλω λίγες μέρες προσαρμογής και να γίνω ένα με την ομάδα. Αυτή είναι η θέση που αγωνιζόμουν πέρσι αλλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα το κάνω».

Οσο για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό, σχολίασε: «Ο προπονητής ξέρει τι είδε και αν τα συμπεράσματα είναι θετικά. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να κερδίσουμε μια θέση στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα