Μέντες: «Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό»

Μέντες: «Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντέιβιντ Μέντες, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το κλείσιμο της καριέρας του στη Σπάρτα Ρότερνταμ!

Μέντες: «Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό»

Σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας μίλησε ο Ντέιβιντ Μέντες, για το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός, τόνισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στους «πράσινους» όπως ήταν τα πράγματα, ενώ υπογράμμισε πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

«Για να είμαι ειλικρινής, πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου όταν θα πλησίαζα τα 34 ή άντε τα 36. Οπότε, φίλε, θα έχει πλάκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο! Πάντα έλεγα ότι θέλω να σταματήσω στη Σπάρτα Ρότερμανταμ. Είναι η ομάδα μου, έχω συναισθήματα για τους ανθρώπους, εδώ. Θα ήταν ιδανικό για κάποιον σαν και μένα, που γεννήθηκαν κοντά στην έδρα της», είπε χαρακτηριστικά στο «soccernews.nl».

Ενώ για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Στον Παναθηναϊκό, λόγω των συνθηκών, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω μαθήματα προπονητικής. Γιατί θα έπρεπε να είμαι συνέχεια στην Ολλανδία. Τώρα, στη Σπάρτα μου επιτρέπουν να αρχίσω ως ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα να αρχίσω την προπονητική. Είναι ο τέλειος συνδυασμός».

Best of internet