Μέντες: «Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό»

Μέντες: «Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μέντες: «Δεν γινόταν στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μέντες, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το κλείσιμο της καριέρας του στη Σπάρτα Ρότερνταμ!

Σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας μίλησε ο Ντέιβιντ Μέντες, για το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός, τόνισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στους «πράσινους» όπως ήταν τα πράγματα, ενώ υπογράμμισε πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

«Για να είμαι ειλικρινής, πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου όταν θα πλησίαζα τα 34 ή άντε τα 36. Οπότε, φίλε, θα έχει πλάκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο! Πάντα έλεγα ότι θέλω να σταματήσω στη Σπάρτα Ρότερμανταμ. Είναι η ομάδα μου, έχω συναισθήματα για τους ανθρώπους, εδώ. Θα ήταν ιδανικό για κάποιον σαν και μένα, που γεννήθηκαν κοντά στην έδρα της», είπε χαρακτηριστικά στο «soccernews.nl».

Ενώ για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Στον Παναθηναϊκό, λόγω των συνθηκών, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω μαθήματα προπονητικής. Γιατί θα έπρεπε να είμαι συνέχεια στην Ολλανδία. Τώρα, στη Σπάρτα μου επιτρέπουν να αρχίσω ως ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα να αρχίσω την προπονητική. Είναι ο τέλειος συνδυασμός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα