Πολύ απλά, απονομή δικαιοσύνης…

Πολύ απλά, απονομή δικαιοσύνης…

Πολύ απλά, απονομή δικαιοσύνης…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta τις αποφάσεις του Βίκτορ για όσους πήρε και για όσους άφησε έξω.

Συγγνώμη κιόλας που διαφωνώ με τους περισσότερους, αλλά θεωρώ ότι η συγκρότηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το β' στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας αποτέλεσε απόφαση απονομής δικαιοσύνης εκ μέρους του προπονητή.

Από την στιγμή που ο Βίκτορ είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών, ουσιαστικά δύο ενδεκάδες, συν κάποιους μικρούς, δεν είχε άλλη επιλογή από το να αφήσει εκτός αποστολής μίνιμουμ τέσσερις παίκτες. Κι οι επιλογές του ήταν αξιοκρατικές. Με βάση την εικόνα των παικτών στα δύο φιλικά, αλλά και τις προπονήσεις στην Αυστρία, συν τις μετρήσεις που έγιναν και γενικά τους δείκτες φυσικής κατάστασης (αυτό το τελευταίο δεν ισχύει για τον Γιαννιώτα).

Θα ήταν άδικο να μείνει έξω ο Μανθάτης. Το παιδί έβγαλε μάτια. Γιατί να μείνει εκτός; Θα ήταν τραγικό εκ μέρους του προπονητή να μην τον έπαιρνε.

Θα ήταν άδικο να μείνει έξω ο Ρέτσος. Στα 18 του έπαιξε ένα ημίχρονο στόπερ κι ένα ημίχρονο κόφτης, με αποδόσεις πολύ ψηλές.

Όπως θα ήταν άδικο να έμενε έξω ο Βούρος. Πήγε μια χαρά σαν στόπερ κι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και σαν δεξί μπακ.

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ο Μανθάτης ήταν σαφώς καλύτερος του Γιαννιώτα κι οι Βούρος και Ρέτζος καλύτεροι των Γούτα και Μπέρτου. Εγώ δεν λέω ότι είναι καλύτεροι παίκτες-αυτό θα το δούμε στην πορεία. Όμως, τώρα, στην προετοιμασία Ιούλιο μήνα, οι μικροί έδειξαν καλύτεροι. Πιο έτοιμοι.

Κι ο Βίκτορ απλά πήρε μια δίκαιη απόφαση. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Έπρεπε να κόψει κάποιους. Κι αυτό έκανε. Αξιοκρατικά. Τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη στιγμή. Για να μην πάω στο ότι κι ο Μάρκο Σίλβα τις ίδιες αποφάσεις είχε πάρει…

Και για να φτάσουμε στο…επίμαχο σημείο: γιατί όλοι στέκονται στο γιατί πήρε τον Σεμπά κι όχι το Γιαννιώτα. Γιατί ακόμη κι ο μέτριος στα φιλικά Σεμπά ήταν καλύτερος του Γιαννιώτα, που προφανώς αγχώθηκε υπερβολικά για να «δείξει» κι αυτό του "βγήκε" μέσα στα παιχνίδια. Ο δε Σεμπά, μην ξεχνάμε, έχει παίξει και σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πέρσι-και κακός δεν ήταν. Κι ο Ολυμπιακός τώρα, το καλοκαίρι, για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καίγεται…

Να δούμε, άλλωστε, κι αν θα μείνει κι ο Βραζιλιάνος, αφού η αναζήτηση αριστεροπόδαρου εξτρέμ συνεχίζεται. Αν δεν πάει καλά, πολύ απλά θα φύγει κι αυτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.