Πρωτοποριακός Πλατανιάς στα εργομετρικά

Πρωτοποριακός Πλατανιάς στα εργομετρικά

bet365

Ο Πλατανιάς πρωτοπορεί στην Ελλάδα στον πολύ σημαντικό τομέα των εργομετρικών τεστ και στην εν γένει... αναβάθμιση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών του.

Αυτό γίνεται μέσω του τμήματος αθλητικής απόδοσης και αξιολόγησης που λειτουργεί -για 2η συνεχόμενη χρονιά- στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε. Το συγκεκριμένο τμήμα βασίζεται στα πρότυπα των Sport Science Departments των ομάδων του εξωτερικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αρκετές ομάδες στην Ελλάδα καλούν απλώς εξωτερικούς συνεργάτες για να δώσουν έναν απλό αριθμό (μια μέτρηση αθλητικής απόδοσης) στις ομάδες για κάθε ποδοσφαιριστή ενώ ειδικότερα ο Πλατανιάς, χάρις στις πρωτοβουλίες που ουσιαστικά έχει πάρει ο Χανιώτης προπονητής φυσικής κατάστασης, Λεωνίδας Παπαδάκης, με την λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος, μπορεί να προχωρά τις εργομετρικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας παράλληλα έναν συνεχή έλεγχο για τα προπονητικά τους φορτία, καθώς επίσης να προλαμβάνει και να αποκαθιστά τραυματισμούς και να καθορίζει τη διατροφική τους παρακολούθηση. Κατά συνέπεια, ο Πλατανιάς είναι πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα