Η προετοιμασία του Λουντ!

Η προετοιμασία του Λουντ!

Ο Φινλανδός μέσος... πετάει στις προπονήσεις του Τέχελεν και βάζει πλώρη για βασικός ενόψει των προκριματικών!ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η προετοιμασία του Λουντ!

Ο ερχομός του Αντρέα Στραματσόνι τον έφερε για ένα διάστημα εκτός ομάδας. Εκείνος, όμως, συνέχιζε να δουλεύει στις προπονήσεις, να παλεύει και τελικά κέρδισε τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος τον έχρισε βασικό στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο λόγος για τον Ρούμπιν Λουντ που πραγματοποιεί καταπληκτικές προπονήσεις στο Τέχελεν. Ξεχωρίζει σε κάθε πρόγραμμα, με τις σωστές, αλάνθαστες σχεδόν επαφές, την τακτική παιδεία και την αντίληψη του στα θέλω του «Στράμα»...

Σε κάθε διπλό είναι από τους κορυφαίους ενώ στην φετινή προετοιμασία δείχνει καθημερινά το εξαιρετικό αριστερό του πόδι, σκοράροντας από απόσταση.

Δουλεύει σκληρά, παιδί χαμηλών τόνων που έχει στο μυαλό του μοναχά το ποδόσφαιρο και το πως θα μπορέσει να καθιερωθεί στο «τριφύλλι».

Ο Φινλανδός μέσος είναι «ανεβασμένος», σκόραρε στο πρώτο φιλικό επί της Άαχεν και αν συνεχίσει έτσι αναμένεται να είναι βασικός στα προκριματικά του Europa League.

Best of internet