Χουλτ: «Ένιωθα... πεινασμένος»

Χουλτ: «Ένιωθα... πεινασμένος»

Για το πως αισθάνθηκε όταν ενημερώθηκε για την πρόταση του Παναθηναϊκού, μίλησε στην Σουηδία ο Νίκλας Χουλτ.

Χουλτ: «Ένιωθα... πεινασμένος»

Από τη Νις στον Παναθηναϊκό και από την Γαλλία, με ένα ενδιάμεσο σταθμό στην Ελλάδα, στην Ολλανδία για την προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στο «fotbollskanalen.se» για το νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και το πως κατέληξε να φοράει τα... πράσινα.

«Όταν έφτασα στη Νίκαια ενημερώθηκα πως οι ομάδες είχαν συμφωνήσει και πως ο Παναθηναϊκός με ήθελε εκεί. Έπρεπε να φύγω αμέσως», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας, είπε: «Όταν ήρθε η πρόταση, ένιωθα «πεινασμένος». Τα τελευταία 10-12 παιχνίδια της περσινής σεζόν ήταν περισσότερο για συμμετοχής. Ένιωθα οτι κάτι θα γινόταν και δεν έχασα την ευκαιρία. Θέλω να παίξω όσο περισσότερο γίνεται και μέχρι στιγμής νιώθω πολύ καλά. Ελπίζω στο μέλλον να λέω οτι ήταν ένα καλό βήμα για την καριέρα μου».

Όσο για την πρόθεση του Αντρέα Στραματσόνι να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ, δήλωσε: «Αυτή η θέση νομίζω οτι είναι η καλύτερή μου. Πρέπει να κρατάμε την μπάλα και αυτό νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια, ενώ πρέπει να ανεβαίνω και ψηλά».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση για τον Μάρκους Μπεργκ: «Είναι «μεγάλος» εδώ... Είναι αστέρι, όμως παράλληλα είναι συνειδητοποιημένος και δεν πετάει στα σύννεφα».

Best of internet