Φωτιές οι Δράκοι, ασπίδα ο Σάντος!

Gazzetta team
Φωτιές οι Δράκοι, ασπίδα ο Σάντος!

bet365

Πορτογαλία - Ουαλία, ένα ντέρμπι, ένα εισιτήριο και... ιστορία! Ρονάλντο vs Μπέιλ και η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα τεράστιο ραντεβού!

Πορτογαλία - Ουαλία, ένα ραντεβού χωρίς επιστροφή, αφού ο χαμένος... χάνεται! Κριστιάνο vs Μπέιλ και οι Δράκοι έχουν βαλθεί να τρελάνουν την Ευρώπη, με τον σταρ της ομάδας να θυμάται το 2004 και την Ελλάδα! Οι δυο τους τα είπαν τελευταία φορά το 2000, με τους Ιβηρες να κερδίζουν εύκολα 3-0 και τον άσο να προσφέρεται στο 2.20! Τότε πάντως δεν υπήρχε... Μπέιλ και ο Ουαλός έχει κάνει τη διαφορά σε αυτό το Euro. Αλλωστε, με 14 σουτ εντός στόχου είναι ο πρώτος παίκτης στη σχετική λίστα! Να σκοράρει σήμερα τοποθετείται στο 2.90! Οι τρεις τελευταίες τους αναμετρήσεις είχαν αρκετά γκολ, 11 στον αριθμό και το Over 2.5 βρίσκεται στο 2.55!

Ναι, η Πορτογαλία έφτασε στα ημιτελικά χωρίς νίκη! Γίνεται; Φυσικά, με τρεις ισοπαλίες στον όμιλο, πρόκριση με την Κροατία στην παράταση και με την Πολωνία στα πέναλτι! Εξάλλου, τα τρία τελευταία της νοκ άουτ ματς σε Euro πήγαν όλα σε extra – time! Η ισοπαλία τιμάται στο 2.95! Kλειδί της επιτυχίας για τους Ιβηρες ο Σάντος, ο οποίος είναι αήττητος στα 12 τελευταία ματς, έχοντας 8 νίκες και 4 ισοπαλίες! Οι Δράκοι πάντως κάνουν τη διαφορά, έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 10 γκολ, ενώ μετρούν μόλις δυο ήττες στα 10 τελευταία τους παιχνίδια σε μεγάλες διοργανώσεις! Το G.G. προσφέρεται στο 2.10, ενώ να προκριθεί η Ουαλία στο 2.55. Θα φτάσει τα 9 γκολ στη διοργάνωση ο Κριστιάνο για να ισοφαρίσει τον Πλατινί; Στο 2.15 να βρει δίχτυα στον αποψινό τελικό!

 

Τελευταία Νέα