Περίμεναν τον… Ερνάν Κρέσπο!

Περίμεναν τον… Ερνάν Κρέσπο!

Περίμεναν τον… Ερνάν Κρέσπο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) την ερασιτεχνική Σιλφόλντε στο αθλητικό πάρκο του Όστερμπεκ, με τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων να κάνει μια απίστευτη γκάφα. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Σε μια προσπάθεια να διαφημίσει το παιχνίδι (για το οποίο υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ), ο υπεύθυνος της ερασιτεχνικής ομάδας VV Arnhemse Boys Schuytgraaf, που έδρα της είναι το αθλητικό κέντρο της περιοχής, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του και τον… Ερνάν Κρέσπο!

Μπέρδεψε, βλέπετε, τον Χουάν Ανχελ Κρέσπο με τον Αργεντινό πρώην σούπερ σταρ της Λάτσιο, της Ιντερ, της Τσέλσι και άλλων ομάδων.

«Την Τετάρτη στις 18:30 (σ.σ. ώρα Ολλανδίας), στις εγκαταστάσεις των arnhem boys schuytgraaf, θα γίνει ένα ακόμα φιλικό με διεθνή γοητεία. Ο ΠΑΟΚ είναι ο φιλοξενούμενός μας στο αθλητικό πάρκο μας και έχουν και τον νέο τους παίκτη, τον παλιό Αργεντινό διεθνή της Ίντερ και της Τσέλσι, Ερνάν Κρέσπο», ανέφερε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook!

Φυσικά δεν υπάρχει Ερναν Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, παρά μόνο ο Ανχελ. Αν βολεύεται με τον Ισπανό δεν το ξέρουμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα