Παρελθόν οι Ελευθερόπουλος, Βενετίδης από Βέροια

Παρελθόν οι Ελευθερόπουλος, Βενετίδης από Βέροια

Παρελθόν οι Ελευθερόπουλος, Βενετίδης από Βέροια

Παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας αποτελούν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης, που υπέβαλαν την παραίτησή τους. Παντελίδης, Βοσνιάδης, Χαραλαμπίδης, Στεφάνοβιτς οι υποψήφιοι.

Άλλες δύο αποχωρήσεις στη Βέροια, όμως αυτή τη φορά αφορούν το τεχνικό τιμ. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης υπέβαλαν την παραίτησή τους και αποτελούν παρελθόν από τη «βασίλισσα του Βορρά».

Οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο άνδρες στην πόρτα της εξόδου είναι η αβεβαιότητα που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς έχουν γίνει λίγες κινήσεις μέχρι στιγμής από τον σύλλογο της Ημαθίας.

Μάλιστα, γι' αυτό καθυστέρησε η αναχώρηση για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, που σε πρώτη φάση είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου, μεταφέρθηκε για την Τετάρτη (6/7) και την Τρίτη (5/7) πήρε νέα... παράταση για την ερχόμενη Κυριακή (10/7). Βέβαια, με την εν λόγω εξέλιξη, πλέον, είναι όλα ανοιχτά.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η εν λόγω εξέλιξη δε θα επηρεάσει τις μεταγραφές που έχουν γίνει έως τώρα ή θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη, αυτός θα γίνει γνωστός την Τετάρτη (6/7), με τους Σάββα Παντελίδη, Αλέκο Βοσνιάδη, Απόστολο Χαραλαμπίδη και Γκόραν Στεφάνοβιτς, ο οποίος έκατσε για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο της Βέροιας το 2013, να είναι στα υπόψιν.

Best of internet