«Πάρτι» από την ομάδα του Μπουμάλ!

«Πάρτι» από την ομάδα του Μπουμάλ!

Νίκος Αθανασίου
«Πάρτι» από την ομάδα του Μπουμάλ!

bet365

Έβρεξε... γκολ στο διπλό της Τρίτης. Μπουμάλ και Ιμπάρμπο διάλεξαν ομάδες, με τον Καμερουνέζο να έχει καλύτερο «μάτι» και να θριαμβεύει. Τι έδειξε ο Λεντέσμα. ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μετά την άσκηση τακτικής ο Στραματσόνι έδωσε εντολή σε Ιμπάρμπο και Μπουμάλ να διαλέξουν ομάδες για διπλό στο μισό γήπεδο, διάρκειας είκοσι λεπτών.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ διάλεξε τους: Στιλ, Ιβάνοφ, Νάνο, Μαρινάκη, Μέστο, Βλαχοδήμο, Λεντέσμα, Χουχούμη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη.

Η ομάδα του Καμερουνέζου απαρτιζόταν από τους: Κοτσόλη, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Στάϊκο, Χουλτ, Αγγελόπουλο, Λουντ, Μίγκο, Αμπέντ και Κλωναρίδη.

Ο Μπουμάλ αποδείχθηκε καλύτερος... τεχνικός διευθυντής, μιας και η ομάδα του επικράτησε με 7-2! Στα αξιοσημείωτα η γκολάρα του Λουντ για το... άνοιγμα του σκορ, η απόκρουση του Κοτσόλη στο πέναλτι του Ιμπάρμπο και το πέναλτι αλά Πανένκα του Μπουμάλ στον Στιλ! Επίσης το καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε με εναέριο δεξί(!) ο Διαμαντής Χουχούμης από απόσταση.

Τα γκολ

Ομάδα Μπουμάλ: Λουντ, Κλωναρίδης(3), Μπουμάλ(2), Στάικος

Ομάδα Ιμπάρμπο: Ιμπάρμπο, Χουχούμης

Τι έδειξε ο Λεντέσμα

Από κει και πέρα και όσον αφορά τον Λεντέσμα: Ο Αργεντινός έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα. Δείχνει σε καλή φυσική κατάσταση, ήταν άριστος στην άσκηση της τακτικής και το ξαναλέμε πως καμία σχέση δεν έχει με την τραγική εικόνα του Εσιέν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα