Τα 13.000 διαρκείας "λένε" πολλά...

Τα 13.000 διαρκείας "λένε" πολλά...

Τα 13.000 διαρκείας "λένε" πολλά...

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta.gr την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού.

Ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου κι ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει 13.000 εισιτήρια διαρκείας!!!

Το νούμερο είναι απίστευτο! Καθαρά...Ολυμπιακό! Για σκεφθείτε...

Έχοντας πικρή την τελευταία γεύση από το φινάλε της περασμένης σεζόν, με την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου.

Έχοντας κάνει, εδώ και ένα μήνα, μία μεταγραφή, τον Φιγκέϊρας, τον οποίο καλά καλά ακόμη δεν τον έχουμε δει-και τώρα θα ανακοινώσει και τη δεύτερη, τον Ντε Λα Μπέγια, πάλι ακραίο μπακ-δηλαδή όχι παίκτες που κάνουν κλικ στον κόσμο.

Έχοντας περάσει και μία περιπέτεια με την αλλαγή προπονητή και την παρουσία του Βίκτορ αντί του Μάρκο Σίλβα-δεν έφερε δηλαδή και κανένα μεγάλο όνομα για τον πάγκο.

Έχοντας και το ερωτηματικό αν η ομάδα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Γιατί πλάκα πλάκα ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρος ότι θα παίξει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν, με δύο προκριματικούς μπροστά του.

Έχοντας αποχωρήσει ο Ρομπέρτο, αλλά κι ο Καμπιάσο, που τέλος πάντων ήταν το μεγάλο όνομα των μεταγραφών του περασμένου καλοκαιριού. Και σίγουρα υπάρχουν αρκετοί Ολυμπιακοί που θα ήθελαν άλλοι να μείνει ο Φουστέρ κι άλλοι να μείνει ο Σαλίνο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σίγουρα «κάτι» λέει ότι 13.000 Ολυμπιακοί έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν. Για την ακρίβεια λέει πολλά: και εντός Ολυμπιακού και εκτός Ολυμπιακού.

Λέει στους εντός Ολυμπιακού, ότι ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη και περιμένει να έχουν πάλι την ομάδα πρώτη.

Λέει στους εκτός Ολυμπιακού, ότι οι Ολυμπιακοί συσπειρώνονται όταν αισθάνονται ότι τον σύλλογο τον πολεμάνε.

Κι όταν οι Γαύροι είναι συσπειρωμένοι, όσο καλά είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό, τόσο άσχημα είναι για τους αντιπάλους του…

Άραγε, όλες οι άλλες μεγάλες ομάδες, μαζί, πόσα διαρκείας έχουν δώσει;…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.