Αλλάζει σελίδα η Σπάρτη

Αλλάζει σελίδα η Σπάρτη

Προσωρινή διοικούσα επιτροπή που ξεκινάει τις διαδικασίες για την μετατροπή της Σπάρτης σε ΠΑΕ, ορίστηκε μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε την Τρίτη.

Αλλάζει σελίδα η Σπάρτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Σπάρτη με κύριο θέμα την λήψη απόφασης για την μετατροπή του Ερασιτεχνικού Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε ΠΑΕ.

Έπειτα από πρόταση της Γενικής Συνέλευσης, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, ορίστηκε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση της ΠΑΕ.

Την πενταμελή επιτροπή αποτελούν οι Γιάννης Βουζιώτης, Απόστολος Παύλου, Ηλίας Κατσογιάννης, Δημήτρης Μπάρδης, Γιώργος Ελμαλής.

Το παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσαν όλα τα μέλη της Διοίκησης της ΑΕ Σπάρτη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕ Σπάρτη κ. Ηλίας Κατσογιάννης, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη στη Γενική Συνέλευση και ο νομικός κ. Γιώργος Ελμαλής ο οποίος αναφέρθηκε στην διαδικασία για την σύσταση της ΠΑΕ.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕ Σπάρτη κ. Ηλίας Κατσογιάννης προέβη στην εξής δήλωση:

"Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της Σπάρτης, αφού με την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης ξεκινά η διαδικασία μετατροπής του ερασιτεχνικού σωματείο σε ΠΑΕ. Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα με την καθόλα προβλεπόμενη νομική διαδικασία και ομόφωνα εγκρίθηκε η έναρξη μετατροπής του Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Για το λόγο αυτό εξουσιοδοτήθηκε προσωρινή πενταμελής Επιτροπή για να επιβλέψει και να τρέξει τις απαραίτητες ενέργειες"».

Best of internet