«Για μένα είστε όλοι ίσοι»!

«Για μένα είστε όλοι ίσοι»!

«Για μένα είστε όλοι ίσοι»!

Η ομιλία του Τιμούρ Κετσπάγια στους κιτρινόμαυρους χθες στο δείπνο με αφορμή την αποχώρηση του Θέσαρ Άρθο από την ΑΕΚ. Διαβάστε στο gazzetta.gr  όλα όσα είπε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Ο Θέσαρ Άρθο αποχώρησε από την ΑΕΚ αφού δεν μπορούσε να πει όχι στην δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από ομάδα του Καζακστάν. Με αφορμή την αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού, ο τεχνικός της Ένωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, την ομιλία του οποίου σας παρουσιάζει το gazzetta.gr, τονίζοντας ότι τους υπολογίζει όλους και ότι αυτό που έχει σημασία για τον ίδιο είναι να έχει ποδοσφαιριστές που απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Ένωση. 

«Ο Θέσαρ δεν είναι μαζί μας, ταξίδεψε στην Ισπανία για να συζητήσει τη μεταγραφή του. Εγώ δεν μπαίνω εμπόδιο σε κανέναν. Ήθελε να φύγει γιατί παρουσιάστηκε μια πολύ καλή ευκαιρία γι' αυτόν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κι εγώ ποδοσφαιριστής ήμουν και καταλαβαίνω. Θέλω να δουλεύω με ποδοσφαιριστές που είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι εδώ. Στη δουλειά που κάνουμε. Θέλω με την ευκαιρία να σας πω ότι για εμένα είστε όλοι ίσοι. Σας υπολογίζω όλους το ίδιο, ό,τι συμβόλαιο και αν έχετε. Ξέρω ότι μέχρι τώρα η προετοιμασία είναι δύσκολη, μόνο με τις προπονήσεις, όμως σε λίγο αρχίζουν και τα φιλικά και θα είναι πιο ευχάριστο για εσάς», τόνισε ο Τιμούρ στους παίκτες του.

Best of internet