Tετ-α-τετ Λεντέσμα-Στραματσόνι! (pics)

Tετ-α-τετ Λεντέσμα-Στραματσόνι! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Tετ-α-τετ Λεντέσμα-Στραματσόνι! (pics)

bet365

Για ένα τέταρτο, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιταλός τεχνικός είχε συνομιλία με τον Αργεντινό μέσο που δείχνει σε καλή κάτασταση.

Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει στο Τέχελεν τον Κριστιάν Λεντέσμα και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το αν υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Η διαφορά στο οικονομικό δεν έχει πέσει, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Αργεντινός θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

Την Τρίτη, πάντως, μπήκε κανονικά με την ομάδα και ακολούθησε το πρώτο κομμάτι του προγράμματος, πριν το ατομικό.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Στο μόνο που μπορούμε να σταθούμε από την γενικότερή εικόνα του, είναι το γεγονός πως είναι fit. Δεν ήρθε με παραπανίσια κιλά(όπως πέρυσι ο Εσιέν), δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού και είχε διάθεση.

Από κει και πέρα, ο Λεντέσμα είχε τετ-α-τετ για περίπου ένα τέταρτο με τον Αντρέα Στραματσόνι, στο οποίο συζήτησαν ποδοσφαιρικά θέματα με την παρουσία του Ρομπέρτο Μούτσι. Ο Ιταλός θέλει να τον «ψήσει» το συντομότερο δυνατό, ώστε να κλείσει το κενό στην θέση του αμυντικού χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα