Δικαίωση Καρυπίδη κατά Αρβανιτίδη

Gazzetta team
Δικαίωση Καρυπίδη κατά Αρβανιτίδη

bet365

Πόρισμα παραπομπής των αδελφών Αρβανιτίδη στη Δικαιοσύνη συνέταξαν οι αρμόδιες αρχές ελέγχου φοροδιαφυγής. Δικαίωση Καρυπίδη.

Μπελάδες για την οικογένεια Αρβανιτίδη η οποία παραπέμπεται για φοροδιαφυγή για ένα ποσό άνω των 11 εκατ. ευρώ για το έτος 2012 με την Δικαιοσύνη παράλληλα να ερευνά μηνύσεις της πλευράς Καρυπίδη εναντίον του Αρβανιτίδη αλλά και εναντίον τράπεζας.

Σύμφωνα με τις μηνύσεις, η πλευρά Αρβανιτίδη απέκρυψε μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και εγγυήσεις εκατομμυρίων,τις οποίες γνώριζε και είχε χειριστεί το τοπικό κατάστημα τράπεζας στην Βέροια.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε κάνει εξαγορά των σούπερ μάρκετ το 2014 ενώ ένα χρόνο πριν η η εταιρία του Αρβανιτίδη είχε κατηγορηθεί για νόθευση προϊόντων ώστε να εμφανίζονται με γνωστά επώνυμα στα σουπερ μάρκετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα