«Κλείνει» Ζούμα ο Αστέρας Τρίπολης

Θοδωρής Βασίλης
«Κλείνει» Ζούμα ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιονέλ Ζουμά είναι ο Αστέρας Τρίπολης με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να είναι ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μια μεταγραφή είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Λιονέλ Ζούμα, αδερφός του Κερτ Ζούμα της Τσέλσι κι εντός της ημέρας αναμένεται να περάσεια πό ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ζούμα είναι 22 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σοσό με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 16 Οκτωβρίου του 2011 κόντρα στην Βαλενσιέν. Από το 2011 ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της Σοσό με την οποία μετράει συνολικά 32 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα