Αγιασμός και επίσημη πρώτη στον Ατρόμητο

Αγιασμός και επίσημη πρώτη στον Ατρόμητο

Αγιασμός και επίσημη πρώτη στον Ατρόμητο

Τον αγιασμό για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε την Δευτέρα ο Ατρόμητος, μαζί με την πρώτη επίσημη προπόνηση...

Στο γήπεδο Περιστερίου πραγματοποιήθηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό, η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Ατρόμητο. Δυναμικό παρών έδωσαν οι φίλαθλοι της ομάδας, εμψυχώνοντας τους παίκτες. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ελευθέριος Κουναλάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ τους πρόσφερε και από μια μικρή εικόνα της Παναγίας του Προυσού.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, απεύθυνε χαιρετισμό λέγοντας τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με στόχους που θέλει να είναι αυτάρκης και παράλληλα να είναι ανταγωνιστική. Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι και ομάδα να είμαστε συσπειρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους της φετινής σεζόν».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας είπε: «Η ομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες ξέρουν τι ζητάω. Τα όνειρά και οι φιλοδοξίες μας παραμένουν υψηλά, διότι ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Είμαι απαιτητικός και πιέζω τους ποδοσφαιριστές μας για το καλύτερο».

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε προπόνηση. Το πρωί η ομάδα έκανε προπόνηση στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Best of internet