«Εφυγε» ο Βασίλης Σεργιαννίδης

«Εφυγε» ο Βασίλης Σεργιαννίδης

Gazzetta team
«Εφυγε» ο Βασίλης Σεργιαννίδης

bet365

Η ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί για την απώλεια του Βασίλη Σεργιαννίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης συνέδεσε το όνομά του με την δημιουργία της «χρυσής» ομάδας της δεκαετίας του ’70. Διατέλεσε γενικός γραμματέας του συλλόγου και επί δικών του ημερών ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τους δύο πρώτους του τίτλους, το κύπελλο του 1972 και του 1974.

Ο δημιουργός της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών «χτυπημένος» από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον είχαν καθηλώσει στο κρεβάτι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια συνέβαλε με τις γνώσεις του, γύρω από τις κατασκευές, στη δημιουργία του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην τότε διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα