Όνομα και πράγμα!

Όνομα και πράγμα!

Όνομα και πράγμα!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta.gr δύο πράγματα για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού.

Το όνομά του παραπέμπει στην ομορφιά! Κι όντως ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια και στιλάτος μπακ είναι και ομορφόπαιδο. Δείτε άμα θέλετε κι ένα βίντεο εδώ. (https://www.youtube.com/watch?v=1YylAoFh9TQ).

Ο άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ βέβαια ήρθε εδώ για να λύσει τα θέματα του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο της άμυνας κι όχι για να συνεχίσει την…παράδοση των Ισπανών στην παραλιακή, όπως την ξεκίνησε ο Ραούλ Μπράβο! Κι οι πληροφορίες μιλάνε για σοβαρό παιδί.

Σίγουρα πρόκειται για ένα καλό αριστερό μπακ. Έξι χρόνια βασικός στην Πριμέρα ήταν, σε ένα σύλλογο όπως η Σοσιεδάδ. Ας σκεφθούμε ότι ήρθε ο Νάνο στον Παναθηναϊκό, στα 29 χρόνια του, από την…Πονφεραντίνα (και προηγουμένως στην Καρταγένα και στην Οβιέδο) και έκανε δύο καλές σεζόν-έχοντας παίξει στην καριέρα του μόλις δύο σεζόν στη Β΄κατηγορία της Ισπανίας και ποτέ στην Α΄…

Ο Ντε Λα Μπέγια είναι ένας μπακ πραγματικά με ωραίο στιλ. Πάει με δύναμη στις φάσεις, ενώ μπροστά βγαίνει πολύ ωραία. Έμπειρος παίκτης, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και με κίνητρο ότι πρώτη φορά βγαίνει εκτός Ισπανίας στα 30+ χρόνια του.

Για μπακ είναι ψηλός (1μ82) κι αυτό κάποιες φορές το εκμεταλλεύονται κοντοί γρήγοροι εξτρέμ, κι αν βρουν χώρο του σκάνε και καμιά ντρίμπλα, όμως κανείς παίκτης, που λέει ο λόγος, δεν τα έχει όλα.

Νομίζω πως με τον Ισπανό έχουν να μάθουν πολλά κι ο Μαζουακού (αν μείνει) κι ο Τσιμίκας. Ο Ντε Λα Μπέγια την ξέρει άριστα τη θέση και κερδισμένοι θα είναι οι πιο νέοι αριστεροί μπακ του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.