Πάει Ισπανία ο Άρθο για... Καζακστάν!

Πάει Ισπανία ο Άρθο για... Καζακστάν!

Πάει Ισπανία ο Άρθο για... Καζακστάν!

Πιθανή η αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού που ταξίδεψε από Κρακοβία για την πατρίδα του για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο Καζακστάν. Και στο βάθος... Κάτσαρ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Από την απογευματινή προπόνηση απουσίαζε ο Θέσαρ Άρθο και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ πέταξε από Κρακοβία για την Ισπανία για προσωπικούς λόγους, για μια προσωπική του υπόθεση... Εννοείται πως ο Ισπανός αμυντικός εξασφάλισε ως όφειλε άδεια από τον Τιμούρ Κετσπάγια για το συγκεκριμένο ταξίδι και μίλησε στους συμπαίκτες του για το γεγονός και εκεί, στον διάλογο με τους συμπαίκτες του, αποκαλύφθηκε και η πραγματική αιτία που ο Άρθο ταξιδεύει στην πατρίδα του...

Το ταξίδι γίνεται για να τρέξει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα του Καζακστάν που του προσφέρει ένα σημαντικό συμβόλαιο (κλειστό) τριετούς διάρκειας. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός στόπερ δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο Καζακστάν για να τρέξει την υπόθεση του. Θα πρέπει να υπάρξει βέβαια και συμφωνία με την ΑΕΚ για να προχωρήσει η υπόθεση του και το ενδεχόμενο μετακίνησης του, ενώ η υπόθεση του σχετίζεται άμεσα και με την απόκτηση του Κάτσαρ, ο οποίος μπορεί να κλείσει άμεσα αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως χαφ όσο και ως στόπερ, λύνοντας το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αρθο.

Best of internet