Ο ΠΑΟΚ στη νέα «βάση» του (pics & vid)

Ο ΠΑΟΚ στη νέα «βάση» του (pics & vid)

Ο ΠΑΟΚ στη νέα «βάση» του (pics & vid)

bet365

Από τη Θεσσαλονίκη στο Ντίσελντορφ κι από εκεί στο Αρνεμ. Το gazzetta.gr ακολούθησε βήμα βήμα την αποστολή του ΠΑΟΚ μέχρι τη νέα «βάση» της στο Οστερμπεκ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (04/07) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στην Τούμπα. Οι 28 από τους 29, για να ακριβολογούμε, καθώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν από την Κυριακή στην Ολλανδία.

Το ταξίδι προς το Οστερμπεκ, εκεί όπου θα περάσουν τις επόμενες 15 ημέρες της ζωής τους, ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:15 με πτήση της Aegean από τη Θεσσαλονίκη στο Ντίσελντορφ. Για κάποιους «παλιούς» πολύ γνωστό δρομολόγιο, καθώς αυτό επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο «Δικέφαλος».

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η έκπληξη με την παρουσία των μικρών της Κ11 έκανε τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας να χαμογελούν και να αφήνουν στην άκρη του μυαλό τους το… Γολγοθά που τους περιμένει επί ολλανδικού εδάφους. Ο μοναδικός παίκτης που είχε όρεξη να μιλήσει, μάλιστα εις διπλούν, στους 12 απεσταλμένους (αριθμός-ρεκόρ για προετοιμασία του ΠΑΟΚ...) ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Το Οστερμπεκ ήταν ο τελικός προορισμός της αποστολής, που μετά από πτήση 2.40 λεπτών έφτασε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ. Το ασπρόμαυρο λεωφορείο της ομάδας ήταν από νωρίς εκεί και περίμενε τους ποδοσφαιριστές και τον Βλάνταν Ίβιτς. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε υποδοχή από ομογενείς φίλους της ομάδας. Άλλη μια διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια ήταν η παντελής απουσία διοικητικών παραγόντων.

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, γενικός αρχηγός της ομάδας, είναι ο επικεφαλής, καθώς ο Λούμπος Μίχελ επέλεξε να παραμείνει πίσω στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρισκόμαστε σε φουλ μεταγραφική περίοδο και η παρουσία του στη Μικράς Ασίας έχει μια λογική.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο περίφημο De Bildeberg. Το διάσημο ξενοδοχείο της περιοχής, που πέρα από πολύ πράσινο και ησυχία, δεν έχει να σου προσφέρει απολύτως τίποτα άλλο.

Η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 (ώρα Ελλάδας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα