Χωρίς Γιόχανσον και Σιμόες! (pic&vid)

Χωρίς Γιόχανσον και Σιμόες! (pic&vid)

Χωρίς Γιόχανσον και Σιμόες! (pic&vid)

bet365

Εντατική δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης χωρίς το σούπερ δίδυμο των χαφ της ΑΕΚ που έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο Κιέλτσε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Το τρέξιμο δεν έχει τελειωμό στο Κιέλτσε της Πολωνίας σε κάθε πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ με όλους να βρίσκονται στο... κίτρινο (σ.σ.: όχι στο κόκκινο, δεν ταιριάζει)!

Πάντα απαιτητικός ο Τιμούρ Κετσπάγια εξηγούσε στους ποδοσφαιριστές του ότι όλοι προτιμούν την μπάλα αλλά απαιτείται με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο να υπάρχει ανταπόκριση και στις ασκήσεις που αφορούν τη δύναμη, τη φυσική κατάσταση αφού χτίζουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από το πρωινό πρόγραμμα απουσίαζαν οι δύο χαφ της ΑΕΚ, η σούπερ βάση του άξονά της, Γιάκομπ Γιόχανσον και Αντρές Σιμόες οι οποίοι δεν έφτασαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Κι αυτό διότι ο Σουηδός χαφ αποφασίστηκε να κάνει πρόγραμμα από κατάστασης στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου λόγω της κόπωσης, ενώ ο Πορτογάλος μέσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα