Στραματσόνι: «Ματς ορόσημο με Φενέρ»

Στραματσόνι: «Ματς ορόσημο με Φενέρ»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Ματς ορόσημο με Φενέρ»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε το φιλικό με τη Σιλφόλντε ως προπόνηση για τον Παναθηναϊκό και αυτό με τη Φενερμπαχτσέ ως ματς ορόσημο, καθώς θα ζητήσει περισσότερα από τους παίκτες του. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ως προπόνηση χαρακτήρισε το φιλικό με τη Σιλφόλντε ο Αντρέα Στραματσόνι στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ενώ τόνισε ότι στο ματς ορόσημο με τη Φενερμπαχτσέ θα ζητήσει περισσότερα από τους παίκτες του. «Δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία προπόνηση για εμάς.

Ήταν σημαντικό να ενταχθούν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές για να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού. Τώρα είναι σημαντικό όχι να αναλυθεί το παιχνίδι, το πρώτο γκολ ήρθε με βάση τη δουλειά που γίνεται, αλλά να βγουν συμπεράσματα και όχι μόνο από το σημερινό παιχνίδι.

Ορόσημο θα είναι το ματς με τη Φενερμπαχτσέ, εκεί θα ζητήσω κάποια πράγματα παραπάνω από τους παίκτες μου. Αυτό που έχει σημασία είναι να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς, να βγάλουμε συμπεράσματα και να δουλέψουμε ενόψει της συνέχειας», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

«Μου αρέσει ο Λεντέσμα»

Λίγο αργότερα επανέλαβε τα λόγια του και τόνισε ότι ο Λεντέσμα ανήκει στους παίκτες που του αρέσουν, αλλά δε θέλησε να πει κάτι περαιτέρω.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η ιδεά από την αρχή ήταν να δώσουμε νωρίς τα πρώτα φιλικά, αλλά και να βάλω άμεσα στα παιχνίδια τους νέους παίκτες, ακόμα κι αν είναι εδώ μόλις δυο μέρες, όπως ο Χουλτ και ο Ιμπάρμπο. Γιατί αν και δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο 100%, είναι σημαντικό να αρχίσουν να παίζουν. Γιατί δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να βρεθούν στην ιδανική κατάσταση το συντομότερο δυνατό και όλοι πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε χρόνο, το deadline για εμάς είναι το Europa League, όλοι το γνωρίζουν αυτό».

Για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία κι αν βγαίνει στα φιλικά: «Αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι σημαντικό για τον προπονητή να δει τελικές φάσεις ή τα τελειώματα. Είναι σημαντικό να δω τις ιδέες. Φυσικά με τους νέους παίκτες έχουμε αλλάξει κάπως τον τρόπο που παίζουμε σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οπότε είναι σημαντικό οι παίκτες να καταλάβουν αυτές τις νέες ιδέες. Και για να είμαι ειλικρινής είδα πολλά πράγματα που προσπαθήσαμε να κάνουμε από αυτά που δουλεύουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά προσπαθήσαμε. Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν κάτι παραπάνω από μία προπόνηση. Αλλά είναι κι αυτό σημαντικό. Υπήρχαν παίκτες που είχαμε πει να παίξουν για 45 λεπτά και μου ζήτησαν να μείνουν στο γήπεδο. Κάποιοι έπαιξαν 60', κάποιοι 70', αλλά το σημαντικό είναι η νοοτροπία».

Για τον Λεντέσμα: «Δεν είναι σημαντικό να μιλήσω πριν γίνει κάτι. Αν γίνει κάτι οριστικά ή φτάσει στο σημείο που θα γίνει, να σχολιάσω. Η εμπειρία μου λέει πως δεν είναι έξυπνο να σχολιάζεις πριν γίνει κάτι. Φυσικά ψάχνουμε για έναν κεντρικό μέσο. Για έναν κεντρικό μέσο με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε. Το όνομα που αναφέρατε είναι ένας από τους παίκτες που μου αρέσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα