«Κάντε γκολ, σωστές σέντρες»... (vids)

«Κάντε γκολ, σωστές σέντρες»... (vids)

«Κάντε γκολ, σωστές σέντρες»... (vids)

bet365

Συνέχεια στη δουλειά στο τελείωμα των φάσεων με γυρίσματα από τα άκρα και καλά στατιστικά (πάλι) από τους παίκτες της ΑΕΚ στην επαφή με τα δίχτυα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Για δεύτερη σερί ημέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο γκολ και είδε πολύ καλή ανταπόκριση από τους κιτρινόμαυρους. Αυτή τη φορά η άσκηση ήθελε ανάπτυξη από τα άκρα, επί της ουσίας γύρισμα από τα πλάγια στο κουτί της εστίας και ένα δίδυμο παικτών έπρεπε να τελειώνει τη φάση.

«Πάμε σοβαρά, κάντε γκολ. Βάλτε την μπάλα στο πλεχτό. Θέλω καλά γυρίσματα, σωστές πάσες στους παίκτες να τους κάνετε εύκολο το έργο τους», έλεγε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του που τους επιβράβευε σε κάθε σωστή ενέργεια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα