«Δεν φτάνει στα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για Ομάρ»

«Δεν φτάνει στα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για Ομάρ»

«Δεν φτάνει στα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για Ομάρ»

bet365

Μπορεί οι ιταλικές πηγές να επιμένουν για Ομάρ και Φιορεντίνα, ωστόσο τα media της γειτονικής χώρας είναι πεποισμένα πως οι Βιόλα δεν μπορούν να δώσουν όσα ζητάει ο Ολυμπιακός.

Με άλλα λόγια δεν μπορούν να φτάσουν στα επίπεδα των 9 και πλέον εκατ. ευρώ για τον Νορβηγό δεξιό μπακ. Για την ακρίβεια οι Ιταλοί διαρρέουν πως η προσφορά της Φιορεντίνα δεν ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, χρήματα με τα οποία δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί έτσι και αλλιώς υπάρχουν και άλλες κρούσεις και είναι ίσως ο μόνος ερυθρόλευκος που από τότε που πήγε στην ομάδα έχει διαρκώς προτάσεις Γενάρη και καλοκαίρι. Ως γνωστόν παραμένει τραυματίας και έχει ακόμα... δρόμο για να επανέλθει πλήρως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα