Γέβτοβιτς: «Σημαντικό βήμα η ΑΕΚ»

Γέβτοβιτς: «Σημαντικό βήμα η ΑΕΚ»

Γέβτοβιτς: «Σημαντικό βήμα η ΑΕΚ»

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός Μίλαν Γέβτοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα ήταν σημαντικό βήμα στην καριέρα του η ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Γέβτοβιτς αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στη Νορβηγία με την Μπόντο Γκλιμτ ως δανεικός από την αυστριακή Λιντς και σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην Ενωση. «Οι Αθηναίοι έχουν σοβαρές φιλοδοξίες και είναι ωραίο να με παρακολουθούν», είναι ο τίτλος των Σέρβων για τις δηλώσεις του, στις οποίες ο Γέβτοβιτς λέει ότι «πέρασα καλά στη Νορβηγία αλλά τώρα θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου, μαζί με τους μάνατζερ μου».

Και κάπου εκεί, σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ο Σέρβος επιθετικός λέει: «Η ΑΕΚ είναι ένα σοβαρό κλαμπ με πλούσια ιστορία. Νομίζω πως θα ήταν μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πέρυσι επέστρεψαν στη Σούπερ Λίγκα, πήραν το κύπελλο και πήραν το εισιτήριο για το Europa League. Αυτό δείχνει και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα