Εβδομάδα προπονήσεων, αποφάσεων και εξελίξεων...

Εβδομάδα προπονήσεων, αποφάσεων και εξελίξεων...

Εβδομάδα προπονήσεων, αποφάσεων και εξελίξεων...

bet365

Ο Βίκτορ περιμένει τους παίκτες του το απόγευμα της Δευτέρας στον Ρέντη, καταλήγει στους εκλεκτούς για Βέλγιο και πέραν των δεδομένων προσθηκών αναμένει τις όποιες αποχωρήσεις για τις επόμενες αποφάσεις.

Εκτός από το θέμα του αρ. μπακ με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει με τον Ντε Λα Μπέγια και του κίπερ, που επίσης έχει μπει σε καλό δρόμο, είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν παίκτες σε άλλες θέσεις. Το πλάνο του Ολυμπιακού είχε επίσης ένα οκτάρι, έναν winger, έναν φορ και ενδεχομένως έναν στόπερ. Στο κομμάτι του στόπερ βάζουμε διαρκώς την επισήμανση ίσως και ενδεχομένως διότι για να έρθει στόπερ θα πρέπει να φύγει δεδομένα ένας εκ των βασικών. Και όσες προσφορές και εάν ακούγονται και διαδίδονται δεν είναι τόσο εύκολο, διότι κανένας εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών δεν έχει κάνει τόσο καλή χρονιά.

Συν τοις άλλοις ούτε ο Σιόβας ούτε ο Μποτία - που είναι στα βασικά πλάνα του Βίκτορ - προτίθενται να αποχωρήσουν. Μένει μόνο ο Ντα Κόστα που γενικά είναι ερωτηματικό αλλά θα πρέπει να φέρει ανάλογη πρόταση για να φύγει. Γενικότερα για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικοί πόσοι και ποιοί εν τέλει θα φύγουν για να ξεκαθαριστεί πλήρως το οργανόγραμμα για την ενίσχυση. Κατά τα άλλα το απόγευμα της Δευτέρας ο Βίκτορ αναμένει τους παίκτες του για προπόνηση. Στις 19.00 στον Ρέντη. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσει άμεσα για εκείνους που θα κοπούν για το β' στάδιο στο Βέλγιο. Γενικά αυτή η εβδομάδα που έρχεται είναι αποφάσεων, εξελίξεων και ακόμα και δύο νέων προσθηκών για τους πρωταθλητές.

Θυμίζουμε πως στις 6 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβεί στο Γκενκ όπου θα κάνει προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία του. Για τις προπονήσεις εκεί θα χρησιμοποιηθεί το προπονητικό κέντρο της KRC Genk.

Στις 8 Ιουλίου θα δώσει το 3ο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΚΑΑ Gent στην Ghelamco Arena. Στις 13 είναι το φιλικό με Westerlo και στις 15 με Σταντάρ Λιέγης, εάν και οι Βέλγοι στον Τύπο τους έχουν δώσει ημερομηνία για 16. Πάντως βάσει προγραμματισμού στις 16 Ιουλίου η αποστολή των πρωταθλητών είναι να επιστρέψει στην Αθήνα και στις 20 έχει φιλικό με Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα