Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο η ΑΕΛ

bet365

Επένδυση για το μέλλον από τους «βυσσινί», που ανακοίνωσαν τον ταλαντούχο Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Ακόμα μία μεταγραφή για την ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου Λευτέρη Παπαδόπουλου. Ο 18χρονος άσος, που μέχρι φέτος αγωνιζόταν στην Θύελλα Ραφήνας, υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών με τους «βυσσινί».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, μετά από ανταγωνισμό με όλες σχεδόν τις ΠΑΕ Super League της Αθήνας, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Απέκτησε με συμβόλαιο 5 ετών τον 18χρονο Λευτέρη Παπαδόπουλο από τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει ύψος 1,84, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο τον πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας Σπύρο Λουκάτο όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, παλαιό άσο του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακροδημήτρη που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα