Έλληνες Vs Ξένοι: σημειώσατε «1»

Έλληνες Vs Ξένοι: σημειώσατε «1»

Έλληνες Vs Ξένοι: σημειώσατε «1»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ολλανδία με 29 ποδοσφαιριστές. Οι Έλληνες κερδίζουν κατά κράτος τους ξένους εντός της αποστολής. ΟΣΤΕΡΜΠΕΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ, που αυτή την στιγμή είναι στο ρόστερ της ομάδας και έχουν ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, φτάνουν τους 19 στον αριθμό και πρόκειται για τους:

Βελλίδη, Γλύκο, Μελίσσα, Σιαμπάνη, Γιαννούλη, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Τζαβέλλας, Πούγγουρα, Χατζηισαΐα, Μαλεζά, Τζιόλη, Χαρίση, Πέλκα, Δημητριάδη, Κοροβέση, Μυστακίδη, Αθανασιάδη και Κουλούρη.

Οι ξένοι που βρίσκονται στην Ολλανδία είναι δέκα στον αριθμό. Έχουμε και λέμε:

Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, και Περέιρα.

Τα πράγματα για τους ξένους θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα αν ταξίδευαν στην Ολλανδία και οι Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε, που έχουν άδεια έως τις 19 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα